Qui soc




Soc Albert, un apassionat de la cuina, feta a la meva manera, natural i senzilla.

En el seu moment vaig ser cuiner i vaig estudiar a l'escola d'hostaleria de Barcelona. Com sempre m'ha agradat la cuina tradicional i senzilla, els restaurants que he treballat sempre han estat de caràcter familiar, podent aprendre receptes antigues.

Des de fa anys i per motius personals, deixo d'exercir l'hostaleria, però sempre m'ha quedat la cuqueta dins de mi, encara que a casa sempre he anat fent platets. Una altra de les meves aficions ha estat la fotografia i des de fa un temps he creat aquest blog i poder fer les dues passions en només una.

Si us feu un volt pel blog, podreu veure que els plats que solc publicar tenen en comú la seva senzillesa i que tenen un preu modest. Per a gaudir de la cuina no fa falta gastar grans fortunes.

M'agrada provar productes nous i poder donar la meva opinió i fer alguna recepta amb ells.

Si us heu fixat, la majoria de les cases la cuina és un punt de reunió, ens ajuntem amb els amics o la família per a acabar de preparar algun plat i en finalitzar solem acabar també junts mentre es recull.

Si voleu que preparem alguna cosa especial i teniu algun suggeriment per fer-me o alguna crítica, sempre són benvingudes i m'encanta llegir a tothom i si puc també contestar donant el meu punt de vista, ja que la comunicació constructiva ens enriquim tots.

Us podeu posar en contacte en: blogcocinade@gmail.com

Gràcies a tod@s.

Us deixo una petita retallada dels meus inicis en la cuina.



¿Vols dir hola?