Amanida alemanya

ensalada_alemana

Espectacular i molt fàcil de preparar.
Per al meu gust una de les millors, m'encanta el seu sabor i el fàcil que és de preparar. Fa temps era una de les amanides que podies trobar en tots els llocs, restaurants, bars, menjar ràpid, etc. però no sé què ha arribat a passar, que ha desaparegut de la faç de la terra.
Aquí us deixo com preparar aquesta amanida que segur la prepararem un munt de vegades.

Ingredients: (Per a 4 Persones).

  • 5 Patates crues.
  • 2 Frankfurts. (Si són dels petits, posarem 4 peces).
  • 1/2 Ceba.
  • 3 Cogombrets agredolços.
  • 4 Cullerades soperes de maionesa.
  • 1 Cullerada per a postres de mostassa de Dijon.
  • Sal.
  • Oli d'oliva.


Preparació:

  1. L'elaboració d'aquesta recepta és molt senzilla per a començar, agafarem les patates, les pelem, rentem i les tallem en daus mitjans. No fa falta que tinguin la mateixa grandària.
  2. Les posarem a coure amb una mica de sal. Les tindrem coent fins que estiguin fetes depenent del tipus de patata que usem i la grandària, estaran cuites entre 8 i uns 12 minuts, des que comencen a bullir.
  3. Mentre se'ns fan les patates, agafarem els frankfurts i els tallem en rodanxes, en una paella posarem una mica d'oli i els saltarem lleugerament. Una vegada saltats deixarem que es refredin.
  4. Ara agafem la mitja ceba i la tallem el més petit que podem i fem el mateix amb els cogombrets.
  5. Agafem un bol i posem la ceba picada i els cogombrets picats, també les rodanxes de frankfurts.
  6. Una vegada fetes les patates les colem i les refredem. Quan estiguin fredes les afegim al bol.
  7. Prepararem la salsa, agafem la maionesa i la mostassa i ho barregem tot junt. Una vegada barrejat ho afegim al bol junt les patates i la resta d'ingredients.
  8. Barregem amb cura per no desfer les patates. Una vegada barrejat ja tindrem l'amanida preparada per a menjar.

Pas a Pas:











¿Vols dir hola?