Ous al plat


Ous-al-plat

Moltes vegades no sabem què fer de menjar, sopar, etc.
Aquí teniu una solució ràpida i que segur els agradés a tots a casa. Us deixo una manera de preparar-los, però podeu posar els ingredients que més us agradin.

Ingredients:

  • 2 Ous.
  • Pèsols congelats.
  • 4 Rodanxes de xoriço.
  • 1 Tomàquet.
  • 1 Llesca de formatge.
  • Oli d'oliva.
  • Sal.

Preparació:

  1. En una cassola de fang, posarem oli d'oliva i començarem a anar posant les rodanxes de xoriço, unes rodanxes de tomàquet, la llesca de formatge i els pèsols.
  2. (Els pèsols congelats es poden posar directament en el plat, no fa falta coure'ls abans).
  3. Per acabar, els ous. Posem sal per damunt i ho posem al foc.
  4. Quan vegem que els ous estan fets es retiren del foc i ja estaran al punt.
  5. Aquest tipus d'ous podem fer-los com vulguem, podem posar pernil salat, pernil dolç, botifarra, etc.

¿Vols dir hola?