La recepta que posarem a continuació és una recepta fàcil, ràpida i sense cap complicació.
Aquesta recepta ens quedarà la carn molt tendra i sucosa que se'ns desfarà en el paladar.
Ingredients:
- 600 g de Costelles de porc.
- 1 Ceba.
- 2 Pastanagues.
- 2 Tomàquets vermells mitjans.
- 300 g de Xampinyons laminats.
- 1 Got de vi negre.
- Sal.
- Pebre negre.
- Farina.
- Oli d'Oliva.
Preparació:
- Per a començar la recepta agafem una paella, la posem a escalfar i afegirem oli d'oliva.
- En un plat soper posem la farina, agafem les costelles de porc i li posem sal i pebre negre. Passem la carn per la farina i anirem fregint la carn. A mesura que estigui la carn fregida l'anirem deixant en un plat i reservem.
- Una vegada tinguem tota la carn ja feta, agafarem una cassola de fang i li afegirem l'oli d'haver-hi fregit la carn.
- Mentre s'escalfa la cassola tallarem la ceba en juliana i les pastanagues pelades i en rodanxes. Ja tenim la cassola calenta, ara posem a escalfar la ceba i la pastanaga.
- Mentre se'ns fan les verdures, agafarem el tomàquet, li passarem una aigua i tallarem a quarts.
- Una vegada tinguem les verdures fetes afegim el tomàquet, deixarem que es vagi fent.
- Ja tenim el tomàquet fet afegim el got de vi negre, deixarem que es redueixi la meitat, d'aquesta manera donem temps que s'evapori bé tot l'alcohol del vi.
- Afegim les costelles i cobrim de brou de carn o un brou suau. Com a casa no solem tenir brous preparats podem posar aigua i una pastilla de brou concentrat.
- Deixarem que vagi coent a un foc suau i no se'ns quedi sec.
- Una vegada vegem que la carn està tendra, la retirem i amb l'ajuda d'un túrmix triturem la salsa. Si ens queda amb grumolls, el podem passar pel passapuré. Encara que normalment ens sol quedar molt fina.
- Una vegada la tenim ja triturat afegim la carn i els xampinyons nets. Deixem coure uns minuts perquè se'ns facin els xampinyons.
- Provem que estigui bé de sal i ja estarà.
Pas a pas:
¿Vols dir hola?
Publica un comentari a l'entrada