Costelles de porc al vi negre amb xampinyons

chuletas

La recepta que posarem a continuació és una recepta fàcil, ràpida i sense cap complicació.
Aquesta recepta ens quedarà la carn molt tendra i sucosa que se'ns desfarà en el paladar.

Ingredients:

  • 600 g de Costelles de porc.
  • 1 Ceba.
  • 2 Pastanagues.
  • 2 Tomàquets vermells mitjans.
  • 300 g de Xampinyons laminats.
  • 1 Got de vi negre.
  • Sal.
  • Pebre negre.
  • Farina.
  • Oli d'Oliva.

Preparació:

  1. Per a començar la recepta agafem una paella, la posem a escalfar i afegirem oli d'oliva.
  2. En un plat soper posem la farina, agafem les costelles de porc i li posem sal i pebre negre. Passem la carn per la farina i anirem fregint la carn. A mesura que estigui la carn fregida l'anirem deixant en un plat i reservem.
  3. Una vegada tinguem tota la carn ja feta, agafarem una cassola de fang i li afegirem l'oli d'haver-hi fregit la carn.
  4. Mentre s'escalfa la cassola tallarem la ceba en juliana i les pastanagues pelades i en rodanxes. Ja tenim la cassola calenta, ara posem a escalfar la ceba i la pastanaga.
  5. Mentre se'ns fan les verdures, agafarem el tomàquet, li passarem una aigua i tallarem a quarts.
  6. Una vegada tinguem les verdures fetes afegim el tomàquet, deixarem que es vagi fent.
  7. Ja tenim el tomàquet fet afegim el got de vi negre, deixarem que es redueixi la meitat, d'aquesta manera donem temps que s'evapori bé tot l'alcohol del vi.
  8. Afegim les costelles i cobrim de brou de carn o un brou suau. Com a casa no solem tenir brous preparats podem posar aigua i una pastilla de brou concentrat.
  9. Deixarem que vagi coent a un foc suau i no se'ns quedi sec.
  10. Una vegada vegem que la carn està tendra, la retirem i amb l'ajuda d'un túrmix triturem la salsa. Si ens queda amb grumolls, el podem passar pel passapuré. Encara que normalment ens sol quedar molt fina.
  11. Una vegada la tenim ja triturat afegim la carn i els xampinyons nets. Deixem coure uns minuts perquè se'ns facin els xampinyons.
  12. Provem que estigui bé de sal i ja estarà.

Pas a pas:










¿Vols dir hola?