Garró de porc rostit amb romaní

Codillo_asado_con_romero

Avui us porto una recepta de les més delicioses i sobretot molt, però que molt fàcil de fer.
Ens quedarà una carn sucosa i sobretot molt tendra. M'agrada primer, pel seu preu i sobretot pel joc que ens dona, podem fer-la al forn, rostida, etc.
Veureu que no té cap complicació a fer-se i podeu utilitzar romaní fresc o sec, en aquesta ocasió ho hem preparat amb romaní sec perquè és el que més solem tenir a les nostres cases i no solem comprar-ho fresc.

Ingredients: (3 persones).

  • 3 Garrons de porc
  • 12 Patates petites.
  • 1 Got de vi blanc.
  • 1 Cullerada sopera de romaní.
  • Sal.
  • Pebre negre.
  • Oli d'oliva.

Preparació:

  1. La recepta és molt fàcil, per a començar, posarem el forn a escalfar a 200 °C. Agafarem una safata que pugui anar al forn, si tenim la sort de tenir una de fang millor. Netegem els garrons i posarem sal, pebre negre i el romaní.
  2. Els posem en la safata per al forn i afegirem oli d'oliva.
  3. Els posem al forn durant 30 minuts.
  4. Mentre se'ns van fent els garrons, pelarem les patates i les deixarem senceres.
  5. Passats els 30 minuts, donarem la volta als garrons i afegirem les patates i deixarem altres 30 minuts.
  6. Quan les patates agafen color, els hi donarem la volta, afegirem el vi i deixarem que es vagin fent de 10 a 20 minuts més.
  7. Passat aquest temps veurem que la carn ja està tendra i les patates cuites. Ja podrem servir aquest plat.


Pas a pas:





¿Vols dir hola?