Massa per a pizza




Perfecte per al cap de setmana, podem preparar-nos la pizza que més ens agradi.
És tan senzill preparar una bona massa de pizza, que segur quan la facis deixares de comprar-les processades.

Ingredients:

  • 400 ml d'Aigua.
  • 550 g de Farina de força.
  • 100 ml d'Oli d'oliva.
  • 25 g de Llevat fresc.
  • 1 Cullera per a postres de sal.
  • 2 Cullera per a postres sucre.
  • Farina per a treballar la massa.

Preparació:

  1. Posarem en un bol, l'aigua, la sal, el sucre, l'oli i el llevat. Afegirem farina i anirem removent fins a obtenir una massa espessa.
  2. Posarem la massa a sobre del marbre de la cuina i continuarem pastant amb la mà i afegirem la farina a poc a poc fins que vegem que no en vol més. Quan vegem que la pilota que hem fet ens deixa la farina damunt del marbre, voldrà dir que no admet més.
  3. Segons la humitat de l'ambient hi haurà dies que posarem més farina.
  4. Deixarem la massa amb un drap humit tapada i deixarem que reposi per un període d'uns 30 minuts.
  5. Passats aquests 30 minuts, veurem que la massa ha crescut.
  6. En el marbre de la cuina, posarem una mica d'oli per a treballar la massa, ara posem la massa a sobre de l'oli que hem posat i en aquest punt podem tallar la massa en porcions si volem.
  7. Agafem cada porció i pastem una mica i fem una pilota compacta. Anirem deixant en una safata. Una vegada estiguin totes les porcions treballades, tapem amb un drap humit i deixarem que creixi el doble, el seu volum.
  8. Una vegada han doblegat de volum, ja podrem estirar-les i preparar les pizzes amb els ingredients que més ens agradin.
Pas a pas:




¿Vols dir hola?