Perfecte per al cap de setmana, podem preparar-nos la pizza que més ens agradi.
És tan senzill preparar una bona massa de pizza, que segur quan la facis deixares de comprar-les processades.
Ingredients:
- 400 ml d'Aigua.
- 550 g de Farina de força.
- 100 ml d'Oli d'oliva.
- 25 g de Llevat fresc.
- 1 Cullera per a postres de sal.
- 2 Cullera per a postres sucre.
- Farina per a treballar la massa.
Preparació:
- Posarem en un bol, l'aigua, la sal, el sucre, l'oli i el llevat. Afegirem farina i anirem removent fins a obtenir una massa espessa.
- Posarem la massa a sobre del marbre de la cuina i continuarem pastant amb la mà i afegirem la farina a poc a poc fins que vegem que no en vol més. Quan vegem que la pilota que hem fet ens deixa la farina damunt del marbre, voldrà dir que no admet més.
- Segons la humitat de l'ambient hi haurà dies que posarem més farina.
- Deixarem la massa amb un drap humit tapada i deixarem que reposi per un període d'uns 30 minuts.
- Passats aquests 30 minuts, veurem que la massa ha crescut.
- En el marbre de la cuina, posarem una mica d'oli per a treballar la massa, ara posem la massa a sobre de l'oli que hem posat i en aquest punt podem tallar la massa en porcions si volem.
- Agafem cada porció i pastem una mica i fem una pilota compacta. Anirem deixant en una safata. Una vegada estiguin totes les porcions treballades, tapem amb un drap humit i deixarem que creixi el doble, el seu volum.
- Una vegada han doblegat de volum, ja podrem estirar-les i preparar les pizzes amb els ingredients que més ens agradin.
¿Vols dir hola?
Publica un comentari a l'entrada