Salmó amb salsa de pebrots del piquillo

Salmón_con_salsa_de_pimientos_del_piquillo

Un plat de salmó que és una passada i molt fàcil de fer, el millor és que ho prepararem en un moment.
És ideal per a un dia de festa, podem preparar la salsa abans i deixar el salmó col·locat en la safata i posar-lo en el forn just uns minuts abans de servir-lo.
Jo recomano que no coguem molt el salmó, és un peix que està molt bo si ens queda una mica cru, si ho fem molt ens quedarà molt estellós i poca gent li agrada d'aquesta manera.

Ingredients: (Per a 3 persones)

6 Supremes de salmó.
350 g de Pebrot del piquillo.
300 ml de Nata per a cuinar.
20 g de Mantega
Sal.
Oli d'oliva.


Preparació:

  1. Per a començar, posarem el forn a escalfar a 180 °C.
  2. Ara agafarem un llom de salmó i el tallarem en supremes d'uns dos dits d'ample, en aquesta ocasió amb sis trossos ja ens arriba, la resta del salmó el podeu embolicar en paper film i el podeu congelar.
  3. En una safata per al forn, posarem un fil d'oli i amb l'ajuda d'un paper untarem tota la safata.
  4. Posem les supremes de salmó, una mica de sal i per damunt uns trossets de mantega.
  5. Ho posem al forn uns 8 o 10 minuts i reservem.
  6. Agafem una paella i posem un doll d'oli d'oliva i quan aquest bé calent fregim sis pebrots del piquillo.
  7. Utilitzarem els més grans i bonic, ja que aquests aniran sencers en el plat. Una vegada estiguin daurats guardem i reservem.
  8. Per a preparar la salsa agafem un cassó i posem la resta dels pebrots dels piquillo i els saltem una mica, quan estiguin afegim una mica de sal i la nata. Quan comenci el bulliment agafarem un túrmix i el triturarem molt bé.
  9. Ja tenim aquestes tres coses i estigui tot ben calent, posarem en un plat dues supremes, dos pebrots dels piquillo i cobrirem amb una mica de salsa per damunt.

Pas a pas:









¿Vols dir hola?