Arròs amb secret de porc al forn

Arroz_con_secreto_al_horno

Un espectacular plat i com no, molt fàcil de preparar.
Veureu que no té cap complicació en la seva preparació i amb un resultat genial.
Ho podeu deixar gairebé fet a la falta de posar l'arròs, d'aquesta manera quan arribeu a casa només heu d'escalfar-ho posar l'arròs i afegiu el brou i en menys de trenta minuts ja tindreu la menjada llesta.

Ingredients:

  • 500 g de Secret de porc.
  • 1/2 Pebrot vermell.
  • 1 Pebrot verd.
  • 2 Carxofes.
  • 2 Cullerades de tomàquet triturat.
  • 2 Tasses de cafè d'arròs.
  • 5 Tasses de cafè de brou de vedella o verdures.
  • Sal.
  • Pebre negre.
  • Oli d'oliva.


Preparació:

  1. Per a començar, agafarem el porc i el netejarem, llevarem tot el greix i el tallarem a tires.
  2. Una vegada net, posarem a escalfar una paellera al foc i afegirem un doll generós d'oli d'oliva.
  3. Quan estigui calent, daurarem una mica la carn, farem volta i volta i afegim sal i pebre negre. Quan estigui daurat el retirem i reservem.
  4. Ara en el mateix oli afegirem les verdures, les tallem a daus petits, la carxofa la netegem i tallem a vuitens.
  5. Quan vegem que les carxofes ja estan, les retirem i reservem.
  6. Mentrestant, acabem de fer la resta de les verdures.
  7. Una vegada estiguin, afegim les dues cullerades del tomàquet triturat i deixem que quedi ben cuit i reduït.
  8. Afegim en el sofregit les dues tasses d'arròs i el sofregim bé, perquè agafi tot el seu sabor, el deixarem fins que el gra ens quedi gairebé transparent.
  9. Quan afegim el brou, posarem el forn a escalfar a 200 °C.
  10. Una vegada tinguem l'arròs afegirem el brou que ja el tindrem calent.
  11. Com a casa no solem tenir brous preparats podrem afegir una pastilla de brou concentrat o si voleu amb un porro, api, pastanaga i una pastilla de brou concentrat el feu coure uns minuts i d'aquesta manera tindreu un brou amb més sabor.
  12. Deixarem que cogui a foc fort durant 8 minuts.
  13. Passat aquest temps, afegirem la carxofa el secret de porc i el provem de sal, si li falta rectifiquem i ho portem al forn durant 10 minuts.
  14. Deixarem reposar l'arròs uns minuts i ja està llest per a servir, si voleu el podeu acompanyar d'una salsa d'allioli que li ve molt bé a aquest arròs.

Pas a pas:








¿Vols dir hola?