Calamars a la romana. (Recepta tradicional).

calamares_romana

Avui us deixem uns calamars a la romana que són tota una delícia.
Els tindrem preparats en tan sols un minut, cruixents i molt tendres per dins. Moltes vegades quan anem a la platja, ens prenem alguna cosa en el quiosquet i molts demanem calamars a la romana.
Quan arribem a casa o s'acaba la temporada de platja ens recordem dels calamars tan bons que hem menjat. Avui us ensenyo com preparar-los d'aquesta manera els podrem menjar durant tot l'any.

Ingredients:

  • 450 g d'Anelles de calamar.
  • 1/2 Got de cervesa.
  • 100 g de Farina. (Aproximadament).
  • Sal.
  • Oli per a fregir.


Preparació:

  1. La preparació d'aquesta recepta és d'allò més senzill, agafarem un bol i posarem les anelles de calamar netes.
  2. Afegirem una mica de sal i el mig got de cervesa, afegim la farina i barregem ens ha de quedar una pasta una mica densa, per a poder fregir l'arrebossat.
  3. Anirem barrejant, si veiem que ens queda una mica líquida, afegirem una mica més de farina. El bo que té aquesta recepta és que si ens queda molt espès podem afegir més cervesa i si ens queda líquida doncs més farina.
  4. Una vegada tinguem la mescla, posarem oli a escalfar. En aquesta ocasió ho hem preparat en una fregidora elèctrica, però si no teniu a casa en una paella i bastant oli.
  5. Una vegada calenta amb l'ajuda d'unes pinces anirem afegint les anelles del calamar, no en posarem moltes, perquè no ens baixi molt la temperatura de l'oli.
  6. Quan estiguin daurades, les traiem i les posarem en un plat i un tovalló de paper perquè deixi l'oli sobrant de la fritada.
  7. Ja tindrem llestos els nostres calamars a la romana.

Paso a paso:






¿Vols dir hola?