Llobarro amb patates i pebrot escalivat

lubina_al_horno_con_patatas_y_pimientos

El llobarro també és conegut com a lobina, ​róbalo, ​robalo ​o robaliza.
Peix blanc i amb un contingut de greix medio i d'un sabor molt suau.
En aquesta ocasió ho preparem d'una forma molt senzilla i obtenim tot el sabor del llobarro.

Ingredients: (2 Persones).

  • 2 Llobarros. (Llobarro de ració).
  • 4 Patates mitjanes.
  • 3 Dents d'Alls.
  • 300 g de Pebrot vermell escalivats.
  • Oli d'oliva.
  • Sal.


Preparació:

  1. Per a començar, agafarem les patates i les pelem, una vegada estiguin, les rentem i les tallem en rodanxes.
  2. Mentre preparem les patates, posarem el forn a escalfar a uns 180 °C.
  3. Agafarem una font per al forn, afegirem un doll d'oli d'oliva i damunt posarem les patates, esteses i cobrint tota la safata.
  4. Quan estiguin posarem una mica de sal i les introduirem dins del forn fins que agafin un color daurat.
  5. El color daurat ira una mica en funció de com ens agraden les patates daurades.
  6. Mentre se'ns fan les patates anirem netejant els llobarros, llevarem les aletes, les escates i els seus budells. Una vegada estiguin els passem una bona aigua.
  7. Afegirem sal als llobarros per damunt i pel seu interior, una vegada fet les reservem.
  8. Ja tenim llistes les patates i ara posarem per sobre de les patates el pebrot escalivat, el repartirem per un igual.
  9. Posem els llobarros damunt i les portem de nou al forn, els deixarem durant uns 12 a 15 minuts, dependrà una mica de la grandària.
  10. Quan faltin uns minuts per a treure els llobarros, agafarem una paella i posarem una mica d'oli a escalfar.
  11. Agafem els tres grans d'all i els pelem i tallem a rodanxes. Quan estigui l'oli calent afegirem l'all tallat i una mica de sal. Daurem.
  12. Traiem els llobarros i per damunt afegim l'oli amb els alls fregits per damunt.

Pas a pas:






¿Vols dir hola?