Peix blanc i amb un contingut de greix medio i d'un sabor molt suau.
En aquesta ocasió ho preparem d'una forma molt senzilla i obtenim tot el sabor del llobarro.
Ingredients: (2 Persones).
- 2 Llobarros. (Llobarro de ració).
- 4 Patates mitjanes.
- 3 Dents d'Alls.
- 300 g de Pebrot vermell escalivats.
- Oli d'oliva.
- Sal.
- Per a començar, agafarem les patates i les pelem, una vegada estiguin, les rentem i les tallem en rodanxes.
- Mentre preparem les patates, posarem el forn a escalfar a uns 180 °C.
- Agafarem una font per al forn, afegirem un doll d'oli d'oliva i damunt posarem les patates, esteses i cobrint tota la safata.
- Quan estiguin posarem una mica de sal i les introduirem dins del forn fins que agafin un color daurat.
- El color daurat ira una mica en funció de com ens agraden les patates daurades.
- Mentre se'ns fan les patates anirem netejant els llobarros, llevarem les aletes, les escates i els seus budells. Una vegada estiguin els passem una bona aigua.
- Afegirem sal als llobarros per damunt i pel seu interior, una vegada fet les reservem.
- Ja tenim llistes les patates i ara posarem per sobre de les patates el pebrot escalivat, el repartirem per un igual.
- Posem els llobarros damunt i les portem de nou al forn, els deixarem durant uns 12 a 15 minuts, dependrà una mica de la grandària.
- Quan faltin uns minuts per a treure els llobarros, agafarem una paella i posarem una mica d'oli a escalfar.
- Agafem els tres grans d'all i els pelem i tallem a rodanxes. Quan estigui l'oli calent afegirem l'all tallat i una mica de sal. Daurem.
- Traiem els llobarros i per damunt afegim l'oli amb els alls fregits per damunt.
¿Vols dir hola?
Publica un comentari a l'entrada